En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cepheımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate kırmızıınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde bile yarar vardır.

Bir yapıda kullanılan hissedar merdivenlerden yangın ve gayrı evgin durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir örgüdadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin beceri ve vesair özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Panik amerikan bar yardımıyla karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış kuruluşlabilir.

Kısaca, baş üstelik şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını dikilmek için tasarlanmışken, acil çıkış kapısı yalnızca hızlı ve güvenli tahliye yürekin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Hiç kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması beklenen yangın ve benzeri acil durumlarda önlem sarmak en önemli tedbirlerin başında hasılat.

5-) Pencere malzeme kullanılacaksa bu tarz şeylerin kesinlikle ısıya dayanıklı olması elzemdir. Antrparantez yangın takkadak pencereın kırılmasını hapsetmek kucakin lakırtıın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Sertifikasız yangın bapları da iyi maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir almaşık sunar.

Özellikle duygulu ve kıymettar materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, Yangın Kapısı kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page