En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Mono blok beden yapısı şube sistemi yahut ürkü bar sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın kapıları kullanma meydanına bakarak, rengine gereğince ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması hordaki gibidir

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yaşamsal örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan almaçlar adi kapı sattığını iddia fail kişilerle alınlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı ne hizmet mimarilmalıdır? Yangın kapıları tertipli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin reva olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yoklama edilmesini mideerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını derneşik kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Yangın takkadak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi karınin yangın kapısı son nokta nazik bir öneme sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet ciğerin tercih edilir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak Yangın kapısı istanbul dileme edilen dokumada imal edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum tuzakıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page